Woonconcepten

Tiny House in Almere Oosterwold

Slim wonen, lekker leven, minder lasten en minder zorgen. Met meer lusten en financiële vrijheid. Met een knusse woning. Een tiny of compact huis met een woonoppervlak van 30 tot circa 70 m2. In de landelijke en groene omgeving van Oosterwold tussen Almere en ’t Gooi. Op een eigen kavel die individueel of via een collectief wooninitiatief wordt verworven. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de aankoop en plaatsing van hun woning op hun verworven kavel.

www.TinyHouseOosterwold.nl

  • ter voorbeeld: Mill Home Family
  • ter voorbeeld: Mill Home Duo
  • ter voorbeeld: Eco Cabin
  • ter voorbeeld: Manta Ray


Lofthome

Een hoogwaardig geïsoleerde en energiezuinige woning met een industriële uitstraling met als kenmerken staalbouw, vrije indeelbaarheid, vrije maatvoering en vrijwel onderhoudsvrij. Esthetisch passend binnen de kenmerken van Dutch Design: ingetogen, sober, minimalistisch, eenvoud en hoge functionaliteit. Het woonconcept is tot stand gekomen in samenwerking met BKVV architecten en Hardeman Systeembouw. De bijzondere samenwerking van het tripartiet werd genomineerd voor de internationale CO-CREATION AWARD 2013.

lofthome.nl, bkvv.nl, hardeman.nl

  • foto: Hennie Raaymakers


BedrijvenCampus Oosterwold

Een industriële Solidloft met 250 m2 bruto vloeroppervlak en 2000 m2 eigen grond.


Loodswoning

No-nonsense wonen in een Loodswoning, in een open ruimte met de sfeer van een loft. Het woonconcept gaat uit van een esthetisch verantwoorde loodswoning in meerdere maatvoeringen en uitvoeringen. Een project met meerdere Loodswoningen is in Oosterwold voltooid, in een polderlandschap in de Noordvleugel van de Randstad tussen Almere en Zeewolde. Het woonconcept kwam tot stand in samenwerking met BKVV architecten.


Woodframehouse

Zowel een klassiek landelijk als modern houtskeletbouw huis in verschillende maatvoering en meerdere varianten. Het woonconcept is in het ontwerp op archetypische (oer)vormen gebaseerd. Een ecologisch huis met op alle fronten respect voor het milieu en de natuur. Het woonconcept kwam tot stand in samenwerking met Staatsbosbeheer (leverancier van duurzaam gekapt Hollands hout uit de Nederlandse bossen), BKVV architecten, Bouwbedrijf Bongers en De Groot Houtbouw.