Woonconcepten

Tiny Loft in Almere Oosterwold

Slim en compact wonen in een tiny house met minder kosten en lasten, minder zorgen, minder gedoe. In een Tiny Loft van Mill Home. Op een royale kavel in Oosterwold. Direct achter de Stichtse Brug (A27) tussen Almere en Zeewolde. In een landelijke en bosrijke omgeving bij Golfbaan en Villapark Almeerderhout. Op slechts tien minuten van het Gooi en 25-minuten van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam.

www.TinyHouseOosterwold.nl, www.millhome.nl


Lofthome

Een hoogwaardig geïsoleerde en energiezuinige woning met een industriële uitstraling met als kenmerken staalbouw, vrije indeelbaarheid, vrije maatvoering en vrijwel onderhoudsvrij. Esthetisch passend binnen de kenmerken van Dutch Design: ingetogen, sober, minimalistisch, eenvoud en hoge functionaliteit. Het woonconcept is tot stand gekomen in samenwerking met BKVV architecten en Hardeman Systeembouw. De bijzondere samenwerking van het tripartiet werd genomineerd voor de internationale CO-CREATION AWARD 2013.

www.lofthome.nl, www.bkvv.nl, www.hardeman.nl

  • foto: Hennie Raaymakers


Loodswoning

No-nonsense wonen in een Loodswoning, in een open ruimte met de sfeer van een loft. Het woonconcept gaat uit van een esthetisch verantwoorde loodswoning in meerdere maatvoeringen en uitvoeringen. Een project met Loodswoningen is in Oosterwold is opgestart, in een polderlandschap in de Noordvleugel van de Randstad tussen Almere en Zeewolde. Het woonconcept kwam tot stand in een samenwerking met BKVV architecten.


Woodframehouse

Zowel een klassiek landelijk als modern houtskeletbouw huis in verschillende maatvoering en meerdere varianten. Het woonconcept is in het ontwerp op archetypische (oer)vormen gebaseerd. Een ecologisch huis met op alle fronten respect voor het milieu en de natuur. Een samenwerkingsproject met Staatsbosbeheer, leverancier van duurzaam gekapt Hollands hout uit de Nederlandse bossen, BKVV architecten, Bouwbedrijf Bongers (Dalfsen) en De Groot Houtbouw (Vroomshoop).

www.woodframehouse.nl, www.bkvv.nl, www.bouwbedrijfbongers.nlwww.degrootvroomshoop.nl